Mismatches voorkomen met Remediation - Hyarchis
Hyarchis-Data-Science Academy
Opiniestukken

Mismatches voorkomen met Remediation

Gepubliceerd 2022-12-16
byHyarchis

Remediation is net als onboarding en monitoring onderdeel van KYC Lifecycle Management. Het is belangrijk om continu te screenen waar je systemen mee bezig zijn en of je klanten op veilige en wettelijk toegestane wijze worden geholpen, maar monitoren is niet voldoende. Soms moet je ook ingrijpen en dat is waar remediation om de hoek komt kijken.

Wat is remediation en waarom is het zo belangrijk?

Remediation draait om het proces, waarbij je als financieel dienstverlener kan identificeren welke klanten getroffen worden door systeemfouten. Ook is het belangrijk om te beoordelen of zij en jij voldoen aan alle wet- en regelgeving. Door dit proces optimaal in te richten, zorg je ervoor dat je een uitstekende klantrelatie opbouwt en behoudt met de klant. Door fouten te voorkomen en mismatches direct in kaart te brengen, voorkom je niet alleen financiële schade en reputatieschade, maar geniet je ook van het vertrouwen van je klant.

Hyarchis helpt haar klanten om altijd compliant te werken. Wil jij altijd voldoen aan alle wettelijke vereisten, dan helpen wij je om je achterstanden in je archief weg te werken. Dit zijn onze producten, die jou helpen met een herkenningsniveau van 99%.

eDiscovery

Wat is er nou effectiever dan in een enkele klik je volledige digitale archief te analyseren. Zelfs handgeschreven documenten zijn geen enkel probleem, dankzij onze innovatieve AI-technologie.

Document Recognition

Herken je documenten automatisch, dankzij de tool die continu bezig is met jouw stukken. Laat het doorlopend functioneren of kijk in realtime mee, zodat je medewerkers de echt menselijke taken kunnen aanpakken.

GDPR Compliance

Altijd voldoen aan de meest actuele wet- en regelgeving, dat is mogelijk met GDPR compliance. Vervaag op grote schaal BSN-nummers of medische informatie, zodat je geen claims aan je broek krijgt.

Data Integrity

Gegevens checken is een intensieve, geestdodende taak voor je medewerkers. Computers worden gelukkig niet moe en maken ook geen fouten, waardoor je geniet van consistentie en automatische cross-datavalidatie/

Bekijk de uitgebreide productomschrijving nu hier.

Geschreven door
An image illustrating Hyarchis icon
Hyarchis
One Step Ahead

Meer interessante posts

Welcome to the team post (1)
2024-03-06blog
Remediation: de sluitsteen van een goed KYC-beleid

Remediation is de laatste van de drie grote bouwstenen van een goed KYC beleid....

Lees verder
Welcome to the team post (1)
2024-02-23blog
Identity wallets: mooie toekomstmuziek

De Europese Unie maakt zich zorgen over de toenemende macht van grote technologiebedrijven zoals Google, Apple en Amazon. En terecht:...

Lees verder
Final
2024-02-22blog
Monitoring: het hart van een goed Customer Due Diligence beleid

De Wwft verplicht financiële instellingen om klanten te onderwerpen aan een periodieke controle om het gedrag van klanten in de...

Lees verder

Wil je meer weten? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf één stap voor.

Contactinformatie