Hyarchis Connect 2021 | Trends in Mortgage Tech – Hyarchis
Image
events

Hyarchis Connect 2021 | Trends in Mortgage Tech

May 2012:30
published 2021-04-30

Hyarchis Connect | 20 mei | 12:30-13:30

Trends komen en gaan, de noodzaak om hier tijdig op in te spelen niet.

In de komende jaren zal Generatie Z hun langverwachte entree op de woningmarkt maken. Als eerste generatie die is opgegroeid in het digitale tijdperk hebben zij geheel nieuwe verwachtingen ten aanzien van hun hypotheekaanvraag.

Generatie Z is online afgestudeerd, deelt de rekening voor een etentje via een Tikkie, werkt in hun eerste baan volledig remote en is opgegroeid met online-only banken zoals Revolut. Wat betekent dit voor hun verwachting ten aanzien van een hypotheekaanvraag? Zullen zij net als de generaties voor hen aanschuiven bij de hypotheekadviseur of verwachten zij hun hypotheek vanaf hun mobieltje af te sluiten op eenzelfde manier als zij een maaltijd bestellen of een taxi regelen?

Benieuwd naar hoe de hypotheekketen er over vijf jaar uitziet? Meld je dan snel en kosteloos aan voor de online editie van Hyarchis Connect – Trends in Mortgage Tech.

Als je ons welkomstpakket wil ontvangen, vul dan je adresgegevens in op het formulier.

Luister in de tussentijd onze aflevering van de Leaders in Wonen-podcast waar we het hebben over de hypotheek van morgen.

Guests
Image
Adriaan Hoogduijn (COO, Hyarchis)
Rocket Mortgage: Feit of fictie
Subject

In de komende jaren maakt Generatie Z haar entree op de woningmarkt. Deze generatie is opgegroeid in het digitale tijdperk en benadert hun huizenjacht op een radicaal verschillende manier. Wat zijn de belangrijkste tech trends die de toekomst van de hypotheekmarkt zullen vormen? Adriaan Hoogduijn, COO van Hyarchis, beantwoordt deze vraag aan de hand van sprekende voorbeelden.

Image
Gijs van Reeden (Managing Director, BCMGlobal)
Next generation hypotheek servicing
Subject

De buy-to-let markt is in de afgelopen jaren explosief gegroeid. Nieuwkomer BCMGlobal heeft de hypotheekservicing voor deze markt binnen 1,5 jaar vrijwel volledig naar zich toe getrokken. Gijs van Reeden, Managing Director van BCMGlobal, vertelt over het geheim achter dit success en deelt de lessons learned voor next generation hypotheekservicing.

Image
Menno Luiten (CCO, De Hypotheker)
Hypotheekadvies in een snel veranderende wereld
Subject

De COVID-pandemie en digitalisering van de samenleving hebben veel impact op het hypotheek advies- en bemiddelingsproces. Wat zijn hierbij de belangrijkste ontwikkelingen in de komende jaren? Menno Luiten, CCO van De Hypothekers Associatie praat u er in 10 minuten over bij.

Presenter
Image
Thomas van Zuijlen
Event host
Registration closed

More interesting posts

Image

Mortgages are characterized by their complexity. While consumers start the search for their dream home, mortgage lenders are more interested in fixed-interest instalments, annuity, and interest...

Read more
Image

The challenging housing market is leading to an unprecedented growth in buy-to-let investors. The price pressure resulting from the limited housing supply leads to quickly acquired capital...

Read more
Image

The coming years will be intriguing for the Dutch mortgage market. The first generation to grow up in the internet age is entering the housing market and they will quickly notice the analogous...

Read more

Stay in the know with our newsletter

Request a demo

Please enter your first name
Please enter your last name
Wrong E-mail address
Please enter company name
What are you interested in?
Please select atleast one interest
Regtech & Compliance
Operational Efficiency
Document Management
Please enter the message
In order to send message you have to accept our terms and conditions

By submitting this form, you confirm that you agree to the processing of your personal data by Hyarchis as described in the privacy policy.

Please verify that you are a human
Submit